top of page
  • Paw

Danske Emma maler i syrede farver!


Emma Svensson - Mange af os kender allerede hendes arbejde

Men nu har Games Workshop altså også lagt mærke til hendes flotte Neon Farvede orker. Vi har taget kontakt til Emma og spurgt hende hvordan det er ligepludselig at være anerkedt påverdensplan i stedet for hovedsageligt lokalt i lille Danmark.

Vi er nemlig ret så imponeret over hendes arbejde og undertegnede sidder selv og kigger på Custode hæren og overvejer at prøve hendesstil af. For prøv lige at se.


Efter at have set Emmas artikel på Warhammer-community.com tog vi kontakt til hende og fik hende med vold og magt (faktisk slet ikke) til at svare på 10 hurtige spørgsmål. Læs med herunder.


Hvordan blev du introduceret til hobbyen?

Emma - Jeg har kendt til hobbyen i mange år, men blev først for alvor en del af den i 2017, da Spilforsyningen åbnede i Aalborg. Jeg gik derind en dag og fik en fantastisk introduktion til Age of Sigmar og blev inviteret til deres hobbyaften.


AOS eller 40K?

Emma - Why not both? :-D (Og hun har jo så ganske ret)


GW eller Army Painter pensler?

Emma - Jeg bruger forskellige pensler, men min yndlingspensel er en ældgammel Winsor & Newton til akvarelmaling.


4: Hvad ser du mest frem til fra Games Workshop for tiden?

Emma - Uh, det må næsten være de nye orker til 40k og Lord Kroak til AoS!


Spiller du Warhammer eller maler og hobbyhygger du blot?

Emma - Jeg spiller også, selvom det ikke er blevet til det store det sidste års tid.


Hvis ja til 5, hvor kan man så tage kampen op mod dig? Og kan man risikere at løbe ind i dig til turneringer.

Emma - Jeg spiller i Spilforsyningen og TRoA og jeg er altid frisk på et spil! Jeg vil også gerne til turneringer :-D Jeg er ikke nogen fantastisk spiller, men jeg synes det er både spændende og hyggeligt.


Hvis ikke Orker hvad er den fedeste 40K faction(og hvorfor er det custoder?)

Emma - Sisters of Battle - middelalderlige sci-fi-nonner - det er SÅ fedt! (jeg syntes at der blev sprunget let og elegang over Custode spørgsmålet her...)


Tog du kontakt til GW eller tog de fat i dig?

Emma - De kontaktede mig og spurgte om jeg ville skrive en artikel for dem.


Er der nogen miniature malere du ser op til?

Emma - Der er virkeligt mange dygtige malere derude, men mit største maleidol må være Roberto Cuevas Guerrero. Hans fantastiske nighthaunt-hær med Venedig-tema er helt suveræn. Så flot og så kreativt og gennemført.


10: Hvordan ser dit malebord ud lige nu?

Emma - Rodet :P


Tusinde tak Emma. Det var fedt at du gad at svare på 10 fjollede spørgsmål. Jeg glæder mig allerede til at se flere farverige kreationer fra dig.

Emma har en Instagram side hvor hun poster sine kreationer under navnet Dice_n_demons

Vi slutter af her med nogle flere billeder af Emma's orker så kig, salv og bliv glad over de flotte farver :D

0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle

The Witcher

Comments


bottom of page